Solidair met de zorg

U wilt uw beroep uitoefenen! Wij regelen het daarom voor u op een sociaal menselijke manier.
  • Aansprakelijkheid
  • Locatie risico's
  • Sociale zekerheid
  • Privé verzekeringen

Verzekeringen en diensten afgestemd op de zorg

Wij bieden diensten aan voor zorgprofessionals en instellingen. Wij leveren de best passende diensten in onze sector. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste en uw tevredenheid staat bij ons voorop. Zo zijn wij nu eenmaal en we zijn er trots op. Samen4zorg is er voor u.

  • Zorgprofessionals: Of u nu huisarts, of tandarts bent, jong of ervaren. Eigen praktijk of in loondienst. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Zorginstelling of uw eigen praktijk: Wij regelen voor u uw verzekeringen, juridisch- en CAO advies. Ons kunt u altijd bellen.
  • Beroepsverenigingen: Speciaal voor beroepsverenigingen heeft samen4zorg collectieve en individuele oplossingen die passen bij de aangesloten leden. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Onze oplossingen: Om u te ontzorgen, zodat u uw beroep uitoefenen werken we alleen samen met de beste uit de markt. Van verzekeringen tot juridisch advies. Ook advies over CAO's, arbeidsvoorwaarden en UWV premies.
verzekeringen en diensten voor zorgprofessionals

Uw bedrijfsvoering goed geregeld

 
Aansprakelijkheid
Beroeps-aansprakelijkheid

Naast een beroepsaansprakelijkheid bieden we ook andere producten aan. Geef ook bijvoorbeeld Data- en cyber-risico's de nodige aandacht.

Bedrijfsschadeverzekering
Locatie
risico

Als u een eigen praktijk heeft of u heeft zich ergens gevestigd, dan regelen wij o.a. de gebouwenverzekeringen, inventaris, bedrijfschade inclusief reconstructiekosten.

Ongevallenverzekering
Sociale zekerheid
Elke dag loopt u risico's. Welk risico wilt u eigenlijk lopen. Vraag naar de oplossingen op gebied van Ziektewet, WIA/WGA, Verzuim of eigenrisicodragersschap
Opstalverzekering
Privé verzekeringen

Als u het zakelijk allemaal voor elkaar heeft, dan wilt u toch ook dat het privé goed geregeld is. En dat u overzicht en inzicht hierin heeft.

Neem contact met ons op

Samen met een team van adviseurs en medewerkers staan wij voor u klaar met advies en dienstverlening die is afgestemd op uw bedrijfsvoering. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes zodat u zich kunt richten op uw vak, wij doen de rest. Of u nu een maatschap hebt of een zorginstelling runt met meer dan 200 werknemers: Samen4zorg staat voor u klaar. 

Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 030 - 247 41 66.

*
*
*
*